Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)

Zondag 20 januari - Extra wake Zondag 20 januari - Extra wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist
Richelleweg 13, 3769 AZ  Soesterberg

Het burgerinitiatief kinderpardon in Culemborg organiseert een extra wake voor een nieuw Armeens gezin dat uitgezet wordt op maandag 21 januari. Ze verbleven in de gezinslocatie Emmen en zijn overgebracht naar Zeist. Het gezin woonde al 9 jaar in Nederland. De kinderen zijn Shushan van 8, Vrej van 5 en Jemma van 3.
Voor meer informatie:

Maandag 21 januari - Vergadering Raad van kerken Maandag 21 januari - Vergadering Raad van kerken

14.30 uur, Vredekerk

Bespreking van de lopende zaken.

Woensdag 23 januari - Bijeenkomst pastoraatsgroep Woensdag 23 januari - Bijeenkomst pastoraatsgroep

20.00 uur, Vredekerk

Overleg over het bezoekwerk in de gemeente. Naast de lopende zaken bespreken we ook een artikel uit het blad “Woord en Dienst”, dat helemaal gewijd is aan “Aanraken”. We horen over een dominee die een “gratis knuffel” uitdeelt, over huidhonger en hoe we meer onbevangen nabij kunnen zijn.

Donderdag 24 januari - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 24 januari - Vouwen Kerk Onderweg

9.30 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

Vrijdag 25 januari - Samen eten Vrijdag 25 januari - Samen eten

17.00 uur, Vredekerk

Voor degenen die zich hiervoor opgegeven hebben, is er weer de door de missionaire werkgroep E-missie georganiseerde "samen eten" bijeenkomst in de Vredekerk.

Woensdag 30 januari - Jeugdoverleg Woensdag 30 januari - Jeugdoverleg

20:00 uur, Vredekerk

Jeugdoverleg voor iedereen die in en rond de Vredekerk met en voor kinderen en tieners werkt.

Zaterdag 2 februari - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 2 februari - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook vandaag weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

Zaterdag 2 februari - 70+ middag Zaterdag 2 februari - 70+ middag

13.30 - 16.30 uur, Vredekerk

Jaarlijkse, door de diaconie georganiseerde, bijeenkomst voor gemeenteleden van 70 jaar en ouder.

Zondag 3 februari - Wake Zondag 3 februari - Wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13

Maandelijkse wake bij de poort van het detentiecentrum, Richelleweg 13, georganiseerd door de raden van kerken van Soest, Soesterberg en Zeist.
Neem bloemen mee! Neem licht mee! Neem mensen mee!
Kijk voor meer informatie op http://www.wakezeist.nl

Woensdag 27 februari 2019 - Kerkenraadsvergadering Woensdag 27 februari 2019 - Kerkenraadsvergadering

20.00 uur, Vredekerk

Nadere informatie volgt.
Wilt u een keer een kerkenraadsvergadering bijwonen? Dat kan. Wel graag van tevoren even aanmelden ().

Donderdag 28 februari - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 28 februari - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 24 januari a.s. De inlevertermijn voor kopij voor dit nummer is inmiddels verstreken. U kunt wel al kopij voor het volgende nummer - bij vookeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 28 februari a.s., 18.00 uur. Dit nummer zal verschijnen op 7 maart. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

Zaterdag 23 maart - Violenmarkt ZWO Zaterdag 23 maart - Violenmarkt ZWO

Vredekerk, 10:00 - 12:30 uur

Ook dit jaar organiseert de ZWO-groep halverwege de 40 dagentijd weer een violenmarkt, waarvan de opbrengst bestemd is voor één van de projecten van Kerk in actie. U kunt prachtige violen bestellen in de kleuren donkerrood, wit,, geel, donkerpaars, enz. De prijs is ca. € 10 per bak van 18 st.
Bestellen: Hans Zijlstra, tel. 0640887878, e-mail
Afhalen: zaterdag 23 maart tussen 10.00 en 12:30 uur bij de Vredekerk, Gen. Winkelmanstraat 101.

Woensdag 8 mei 2019 - Gemeenteavond Woensdag 8 mei 2019 - Gemeenteavond

20:00 uur, Vredekerk

Zet het vast in uw agenda: 8 mei gemeenteavond. Nadere informatie volgt.

Opmerkingen of vragen?

Webmaster: